Bezárás

Magyar tulajdonú cégünk, az S-Line 2005 Kft. több mint 15 éve, 2005-ben kezdte meg kivitelezői tevékenységét, azóta pedig Jász-Nagykun Szolnok megye egyik legnagyobb kivitelező vállalatává nőtte ki magát.

Az elmúlt években társaságunk éves árbevétele 1,5 milliárd forint körül mozog, a tavalyi évben meghaladta a 2,3 milliárdot, melynek szinte egészét piaci megrendeléseink teszik ki. Szervezeti felépítés szerint a tulajdonos napi szinten tevékeny részese a társaság munkájának.  Minden építkezést építésvezetők látnak el, a szükséges létszámban az előkészítéstől, a műszaki átadásig, alattuk kivitelezésenként egy-egy művezető van, aki folyamatosan az építkezésen tartózkodik, és felügyeli a napi feladatokat. Komoly tapasztalattal rendelkezünk nagy volumenű építési beruházások kivitelezésében, megfelelve a szigorú minőségi, és időbeli elvárásoknak.

Saját létszámunk 25 fő körül alakul jelenleg.

Társaságunk tevékenységét 2010 óta saját bázisú mikro vállalkozások segítik, akik szerves részét képezik a kivitelező stábunknak, aminek így létszáma 75 fő körül alakul. Anyagbeszállítóink, alvállalkozóink évek óta állandó partnereink.

Saját eszközparkkal rendelkezünk, melyek forgókotrók, traktorkotrók, teherautók, tömörítő gépek.

Az eltelt évek során több mint 100 projekt kivitelezésében vettünk részt, munkánk legnagyobb elismerése pedig nem más, mint hogy megrendelőink szívesen fordulnak hozzánk ismét, amikor újabb beruházásokra kerül sor.

Cégünk jövőbeli tervei között szerepel középvállalati pozíciónk további erősítése, valamint a piaci igényekhez való maximális alkalmazkodás.